Despre 2019-06-14T09:38:34+00:00

Consultanta Gratuita!

CONTACTEAZA-NE

Thermo Activ Construct AG

Thermo Activ Ag detine cele mai noi echipamente mobile de izolare cu spuma poliuretanica si poliuree capabile sa livreze servicii de izolare termica, hidro si acustica in toata tara la standarde imbatabile. De la masinile de spumat marca Gamma, la materia prima de top de la furnizori de prim rang precum BASF si ATK  si pana la mana angajatului ce aplica spuma sau poliureea pe suport, totul inseamna orientare spre performanta si calitate!

Thermo Activ AG doreste sa va ofere toate informatiile necesare pentru a lua o decizie corecta!

Rapiditate

Datorita duratei de timp redusa (2-3 secunde) in care spuma poliuretanica trece din stare lichida in stare solida lucrarea trebuie executata rapid si cu precizie.

Costuri minime

intre noi si producatorul spumei poliuretanice nu exista distribuitori, angrosisti sau alti intemediari care sa mareasca pretul. Aveti certitudinea ca beneficiati de un produs de inalta calitate la un cost redus si accesibil. In cazul altor materiale, pe langa valoarea de achizitie trebuie sa luati in calcul si costul materialelor adiacente si a manoperei. Oferta Thermo Activ AG are inclusa in pret toate costurile ce tin de deplasarea la beneficiar, materiale si punerea in lucru.

Cea mai buna izolatie!

Nu trebuie sa cautati in mai multe locuri ceea ce doriti. Spuma poliuretanica rigida si poliureea se prezinta de multe ori ca o solutii unice si au un randament deosebit pentru mai multe tipuri de izolatie: termica, acustica si impermeabilizare.
Daca adaugam proprietatile de bariera impotriva aerului, de regulator de umidate si faptul ca nu apar piederi la aplicare veti realiza ca va oferim unul dintre cele mai bune produse de pe piata la momentul actual.

Oriunde si oricand!

Spuma poliuretanica este transportata in forma lichida concentrata, aceasta marindu-si volumul de 30 de ori la utilizare. Aceasta inseamna ca va putem oferi serviciile noaste oriunde in tara, costurile cu transportul si depozitarea fiind foarte mici. De la lucrari simple precum mansardele la constructiile civile pâna la operatiuni complexe ce necesita alpinism utilitar, lucru in spatii inguste, etc., Thermo Activ Ag nu ezita sa faca tot posibilul pentru a asigura servicii de calitate in siguranta deplina.

Garantia lucrarii!

Thermo Activ AG inseamna o garantie concreta si reala a unui lucru bine executat, cu materiale ce sunt special concepute pentru satisfacerea unor nevoi pe termen foarte lung, cu utilaje capabile sa pastreze constanti parametrii reactiilor chimice, cu personal calificat si experimentat in aplicarea spumei poliurenice sau a poliureei.

Obtine consultanta gratuita

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri despre izolarea cu spuma poliuretanica nu ezitati sa ne contactati la

0724.223.552

  NUME *
  PRENUME *
  ADRESA E-MAIL *
  TELEFON

  SUBIECT

  CUM TE PUTEM AJUTA?